Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(titel från Dostojevskij) jag är individualist och tror att en stark värld börjar med en stark individ & ibland är det nog tur att människor är unika och att det bara fanns en Hitler...ja vem trodde ni jag talade om ;)




Trippel Sedoka ~ Idioten

***

Idioten skrek
högst att alla andra är
rasister utom han själv

och hans hemland som
spränger självbombarbarn i
hans falska martyruppdrag

***

skyller sen argt på
sitt grannland - smugglar vapen
in i en krigszon och går

stolt på fredsmöte
därefter med högt huvud
fascistledaren - som en

***

pelikan - ej en
fredens man - får alla att
skrika ilsket hans namn - vem

kan det om inte
han - Idioten - ingen
annan är ju likadan

LPWJ 20/04/09




Bunden vers (Tanka) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 906 gånger
Publicerad 2009-04-21 09:30



Bookmark and Share


  Miss Mod
Bra beskrivning av Pelikan med nonchalant högburet huvud. Tack.
2009-04-21

  L Patrik W Johansson VIP
här tas inget bort av din hand
=)
skulle vara ganska lustigt om du nån gång skulle bli full (eller testa konstiga mediciner kanske) o skälla ut mig för det skulle också få vara kvar (om du inte bad mig ta bort det förstås)

skrämmande 20 år av gazaremsans historia

Be well,
LPatrikWJ
2009-04-21

    Calin
Sett från insidan.

Att med egna ögon beskådat
en ondska där
liv
endast är en krigförklaring
utan samvete
blodbefläckat
omvärldens ögon
blinda
Skrattar Idioten
fredsmäklarna
till tystnad
Allt eftersom
spillror av människokött
sprids
av hans egenhändigt
monterade
självmordsbarn

(fritt fram att ta bort den här kommentaren, spontanskriver som du så väl vet)
2009-04-21
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP