Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen vill ha en trasig skärva

Jag försöker efter avskeden
från dåtiden
i nutiden
landa här och nu
Hitta tillbaks till mig
Landa
Utan att gå sönder för mycket
Det spänner i själen
som vill brista
Varsamt
öppnar jag ögonen
Sinnena
livet
mot världen
Allt är så nytt
Måste glömma tid som varit
Dåtid är inte nu
Måste se dagen
livet nu
Och bli hel




Fri vers av Novemberblomman
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-21 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Novemberblomman
Novemberblomman