Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De gör allt för att få... slippa vara Svensson.... De arbetar så hårt, för att slippa arbeta... yrkesskadan är väl att gå bredbent...


Larvar för att synas



De larmar och gör sej till
Larvar som de vill
För att få
Sin egen drömprins i säng
Blonda från fötterna
Ner till de bruna hårrötterna

Så går de till Stureplan
Vill lura nån dum fan
Men rik
Mens de blir knullade till musik
Som en i ra`n
Och efteråt, är de ensammast i stan

Men kan man få Bingo
Att ge en sida ett utvik
Att köpas med en zingo
Kallas för unik
Så kanske de finns nån Dahlin
Eller Brolin

Eller nån annan känd
Som inte än är bränd
Att stå bredvid på bilder i fest
Innan han och kanske hon med
Helt påtänd
Körs hem som en slags rest
Av människa, lagom att spola ned




Fri vers av LassO
Läst 159 gånger
Publicerad 2009-04-21 19:20



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Du fångar tidsandan på kornet. Men vänta ska du se, jag tror helt bestämt att detta får en ände.....
2009-04-21
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO