Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De som styr, de roffar åt sej, så man spyr....


Vin o sprit och bonus skit



Vin o sprit har
Hällt ut
Bonusar
Över sina chefer
I samband med försäljning

Annars brukar korkarna sitta längst upp
Ovanför halsen eller nåt
Baron behövde inte ligga på rygg
För det här guldet verkar de som
Knappast
”Beg in the box” heller…

50% av en årslön
rena överfylleriet
Men långt från regeringens absolutism
I bonusfrågan…
Men den verkade rinna dom ur händerna nu

Liksom bonus för de anställda
De som gjort jobbet
Deras % var väl i lättölsklassen
Eller lägre
Svagdricka…

Kronvrak eller nåt
Behandlades de som
Absolut
Detta är det
”rena svenska brännsvinet”

Allt för de korkade längst upp
Så dumma så de får skruva av sej kapsylen
Men inte när de gäller
Stålar
Då procentar de tillsammans…




Fri vers av LassO
Läst 198 gånger
Publicerad 2009-04-21 19:21



Bookmark and Share


  kaktus
hahaha bästa idag! Trevligt med lite vardagligare ämnen ibland
2009-04-21

  -Ulla Tilemo- VIP
En härlig och välförtjänt salva delar du ut här! Bravo....
2009-04-21
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO