Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Potterism


Det pågår en ny ism
”Potterism”
Den säger att Potter
Är en Jesus bild

Men det finns en jävla massa satan
Änglarna flyger på kvastar
Och gamla Anglia, har blivit
En slags ”himmelsvagn”

Ingen hade väl i sin vildaste fantasi
Kunnat tro att de skulle bli så
När de första ”trollböckerna” kom ut




Fri vers av LassO
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-25 01:56



Bookmark and Share


  the apache kid VIP
paraphrase - as Viktor Krum says in the the last Harry Potter book,
"Vot's the Use of being an International Quidditch player if all the good looking girls are already taken!"
2009-04-25
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO