Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känsla av att tiden inte räcker till är det fler som känner så?


Tiden!

Vaknar och skapar min vision om dagen
fylld av kraft och vitalitet
kvällen kommer med stress i magen
hur blev det så? är det någon som vet

Dagen som varit arbetsam och tämligen lång
avslutas i alla fall med en stilla sång
Sedan kommer sömnen det är stilla natt
Känns som att tiden spelar mig ett spratt




Fri vers av duvan59
Läst 305 gånger
Publicerad 2009-04-21 20:11



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Javisst är det så, tiden utmanar oss att förstå dess väsen,

och hur vi påverkas av stress som skapas av höga krav på allt vi planerat att hinna med,,,

tänk om man kunde leva utan tidspress...

tänk om det var möjligt?
2009-04-21
  > Nästa text
< Föregående

duvan59
duvan59