Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till Calin; editerad med bild o brev efter Happy Earth Day 22/04




Sedoka ~ Helande Lagun

~*~

När hjärntvättad all
media är - tvättat med
flugsvamp och ej som en gång

Sune Mangs förr sa
Finemang - jag gråter dig
en lagun - vi helas i

LPWJ 21/04/09

***


LordParzifal Poeter.se-hjärtat till en stödmedlem!
(om det är nån mer som liksom jag legat
i migrän skitorolig, nej jag är sån,
inte sagt för medömkan, allrahelst inte
i det här sammanhanget)
--------------------------------------- 

0315 från Calin

Det här mailet skickade jag inte om
läkarna frågar.;)
Febern hänger i och jag har blivit
uppkopplad igen, näringslösning smakar
inget vidare inte ens i armvecket.

Skulle bara säga att jag älskar dig..så
bäst att slå ner innan sköterskorna
tittar in
--------------------------------


älskar dig

kramar

sova

Be well,
LPatrikWJ
2009-04-22

 




Bunden vers (Tanka) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 505 gånger
Publicerad 2009-04-21 23:28



Bookmark and Share


  Miss Mod
Ärade LordParzifal! Läser detta som nedskrivet av ömma flodarmar och ser detta som en förlängning -vi helas, på något sätt gör vi kanske det...
2009-04-22

    Calin
shyyy.. du avslöjar ju mig...;)*S*
2009-04-22
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP