Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är här, men du ser det inte.

Jag älskar dig
varför tror du mig inte...
Jag älskar dig av hela mitt hjärta
och ändå har du så svårt att se
att någon faktiskt, kan älska dig

Jag kan inte göra det tydligare
inte göra mer
Har gett dig all min kärlek nu
mer kan du inte klämma ur mig
för då förlorar du mig

Det har du förresten redan gjort
Min vän, om du bara hade älskat dig själv...




Fri vers av SecretGardenofLotta
Läst 237 gånger
Publicerad 2009-04-21 23:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker psykologisk betraktelse,tycker jag!
2009-04-22

  Liljetösen
jag känner precis så som du formulerat dig i denna fina text.....du skriver jätte fint...keep going!
2009-04-22
  > Nästa text
< Föregående

SecretGardenofLotta
SecretGardenofLotta