Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den tysta flickan (till mamma)

ARG,
men du tror att jag bara
är tyst för att jag vill
men tystnaden tär på mig
fast det egentligen borde
ha varit på dig.

Ilskans klor håller stenhårt
sitt grepp om min tunga och strupe
äter mig
inifrån
skrapar ärr.

Det håller inte i längden.
Snart går det hål.
Då får du ta hand om resterna
Jag skriker högt...
Du frågar:
- Är det något som har hänt?




Fri vers av SecretGardenofLotta
Läst 466 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-22 00:38



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Mycket starkt berörande.
2009-07-24
  > Nästa text
< Föregående

SecretGardenofLotta
SecretGardenofLotta