Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja alla andra gör ju det, jag vägrar tro jag startade inflationen på titeln


Tanka ~ Tankar

~*~

i en värld där förr
allting betydde något
där nu ingenting

verkar betyda något
där betyder du allting

LPWJ 22/04/09




Bunden vers (Tanka) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 500 gånger
Publicerad 2009-04-22 12:23



Bookmark and Share


    Patrique
Lätt att stämma in i sången.....Det vilar en sann glädje i att få dela samhörigheten med Calin...Och dina vackra ord riktade till henne blir en vacker läsning som smeker skönt i vänskapslandets ljusa hallonsnår...
2009-04-24

    Jnåt
fulltankat, med bonuspoäng!
2009-04-23

    Erika H
Underbar kärlek att läsa... värme.
2009-04-22

  peter markurth
vad sött, ska skriva en dikt sen om er två...
2009-04-22

    Calin
äsch.. nu rodnar jag ju igen...
2009-04-22

    ej medlem längre
Fin kärleksförklaring!
2009-04-22

  Tobias Nilzon
Åh, så vackert! All kärleksspridning här får mig att lyfta.. En bit.
2009-04-22

    ej medlem längre
ännu en prickmittad som jag läst idag. gillar det!
2009-04-22
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP