Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivandet, älskandet


Älskar man för att skriva

Eller skriver man

För älskandet




Fri vers av LassO
Läst 163 gånger
Publicerad 2009-04-23 00:09



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Äter vi för att leva eller lever vi för att äta?
Jag för min del älskar att skriva!
2009-04-23

  Lotti
typ som en man ibland man måste tömma sig.......
2009-04-23
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO