Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När mina världar rasar


Så jävla ensam
på mina
nattliga grubbleriers vandringar

Ensamma tårar
sårar
mina känsliga kinders
bleka hud

Din sovande kropp
kunde lika gärna bara
vara
ett tomt skal
eller är?

När mina världar rasar




Fri vers av Hondjuret
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-22 14:49



Bookmark and Share


  ZARIFE DEMIR
Fint dikt!
2010-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Hondjuret
Hondjuret