Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRISLÄPPT

 

 

fri som en fågelunge
prövar jag om vingarna bär

låter luften bära mig genom
vitsippsklädda dungar och
doftande fält

känner styrkan som vuxit
känner tillit till bärkraften

låter glädjen bubbla upp
och fylla varje cell och njuter
av stunden som är

frisläppt i vårvinden
prövar jag om vingarna bär

 




Fri vers av Jojo
Läst 263 gånger
Publicerad 2009-04-22 16:28



Bookmark and Share


  Rosmarin
Våryra! Den har jag också känt av.
2009-04-22

  Daigo
Bärkraften?
Aldrig känt den.
Trivs man i den,
eller skrämmer den?
Jag vet att saften
är meningen,
den vill väl,
och genom den bildas
föreningen
med det vildas
själ.
Bärsaften vill oss väl.
2009-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo