Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt liv går för tillfället mellan hopp och förtvivlan och för tillfället står jag någon stanns i mitten.


mellan hopp och förtvivlan

Ljus träffar fönstret mot världen
Jag känner en isning genom mergen
Längtar efter varje minut av närhet
Känslan av dig vara för evigt
Förtvivlan och smärta är för tillfället borta
Endast för dig min själ jag blottar
Förhoppningen bättre men inte total
Jag har bestämt mig, vad är ditt val ?




Fri vers av Redwine
Läst 310 gånger
Publicerad 2005-09-17 18:41



Bookmark and Share


  Redwine
Tack till både smultris och hope.

Det är otroligt hur allt som är viktigt i livet helt kan kastas om från en dag till en annan.
2005-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Redwine
Redwine