Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slut

Jag har väntat in dig min vän.
Den här dagen är större än de flesta.
Sanningen jag hållit på ligger i luften, och jag väntar mig ingenting tror jag.

Så i samma stund som jag ger dig mitt hjärta denna dag,
berättar du för mig att din kärlek har passerat utgångsdatum.
Hur kan du säga det? Hur känns det, när du säger det?
Kan du förstå vad som dör när man får höra det?

Det bränner i bröstet och strupen känns trång,
Hoppet och längtan trängs ikapp med varandra
Men jag ska klara av det den här gången också,
att stå ut ett tag till och sen återvinna kärleken
till livet.

Slutet för oss blev lika kraftfullt som början.
Nu är det över och allt har äntligen blivit sagt.




Fri vers av SecretGardenofLotta
Läst 480 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-23 00:33



Bookmark and Share


  Jaseph
En stark dikt!
2009-04-28

  Bjarne Nordbö
Del av livets gång. Gott att höra att kraften finns att gå vidare.
2009-04-23
  > Nästa text
< Föregående

SecretGardenofLotta
SecretGardenofLotta