Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordens slagkraft.

Tyngden
i dina ord pressar mig mot marken
Din styrka
är outhärdlig
tvingar fram klokskap jag inte vill äga
Mjuka dina läppar, bitterljuv smak

Avskalade sanning
Förvandlar mitt liv till en fråga




Fri vers av SecretGardenofLotta
Läst 377 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-23 00:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SecretGardenofLotta
SecretGardenofLotta