Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är vegetarian och gillar morötter...och annat som är smått rödorange ;)




Tanka ~ (P)oetens (I)dentitets (S)chizofreni (K)riser (A)vböjes

~*~

Här finns det poeter och
poesiläsare - så

ursäkta alla
poeter när jag ej är
bra på att läsa

LPWJ 23/04/09




Bunden vers (Tanka) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 583 gånger
Publicerad 2009-04-23 09:19



Bookmark and Share


    Jnåt
lång kommentar kommer när du minst anar! :D
2009-04-23

  peter markurth
asg,
2009-04-23

    Calin
Sicken tur..;)
2009-04-23
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP