Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen människa är sig själv nog

 

 

om du inte hör mina ord

vill jag inte tala

 

om du inte ser mina steg

vill jag inte dansa

 

om du inte läser min poesi

vill jag inte skriva

 

jag är hjälplöst beroende av människor

och den litenheten gör mig ödmjuk




Fri vers av Jojo
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-23 09:19



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Skitbra! :-)
2009-04-27

  Rosmarin
ja det vore kanske bra om vi alla vore lite ödmjuka inför det faktumet

i stället för att höja individualismen till skyarna
2009-04-24

    Mejja
Tycker om dessa dina rader min vän!
Så raka. Sanna och nära.
Min poetvän - du är!
2009-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo