Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inget har jag jag kan ge dig



inget har jag
jag kan ge dig
utom det
jag fått av dig

fyll mig, Herre,
o, fyll på
vill så gärna
ära dig

vill så gärna
ge tillbaka
det du lägger ner
i mig




Fri vers av rebecca d
Läst 246 gånger
Publicerad 2009-04-23 10:16



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skön bön.
2009-05-04

    Mejja
Underbaraste vackra hyllning till Honom
- vår skapare och allt
2009-04-24

    Bodil Sandberg
Så oerhört vackert och stilla ödmjukt ditte!!!
2009-04-24

  Rachel Roth
Oj vilken hyllning och ära till Skaparen
2009-04-23
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d