Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erotiku RimTanka ~ Ganesha

~*~

Vill du leka med
min snabel - den är lång och
fin och jag är glad

att du är glad över den -
leendets helande min

LPWJ 23/04/09




Bunden vers (Tanka) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 542 gånger
Publicerad 2009-04-23 10:48



Bookmark and Share


  xAnGeLx
Kan inte låta bli att le... bra och rolig. Bildar roliga scener i huvudet på en =)
Ha det så gött
2009-04-24

    ej medlem längre
Fräck o kul!
2009-04-23

    Calin
;)

(fick äntligen använda den igen...)
Ja dubbel parentes
2009-04-23
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP