Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vinkade till en gammal kvinna i min gård


Kvinnan på balkongen

Vad tänker hon

Vad känner hon

Levt ett helt liv

Är hon nöjd

med sitt liv

Vad tänker hon om mig

Hoppas hon blev glad

att jag vinkade till henne

idag




Övriga genrer av Christine Sabel
Läst 241 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-04-23 16:34



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Helt säkert...hon blev ju sedd - och det är livsviktigt
2009-05-13

  Ccassie
Dehär blir man glad av, tack!
2009-05-07

  Gunwale VIP
Glad blev hon säkert! Jag blev glad.
2009-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel