Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ack...dessa jävla konstnärssjälar

Världen är full av artister
Vem fan är jag
Bland dessa med så stort register
En kvinna som söker ord
För feg för att skriva om mord
En poet kan man sig kalla
En som tänker, men det gör ju alla?!
Jag är just jag och ingenting annat
En unik individ
likt förbannat!




Fri vers av SecretGardenofLotta
Läst 430 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-24 00:06



Bookmark and Share


  Knickedick
Jo det kan bli lite pretentiöst ibland, ödmjukhet är bäst
2009-06-14

    ej medlem längre
Ärlig! och det är stor konst!
2009-04-24
  > Nästa text
< Föregående

SecretGardenofLotta
SecretGardenofLotta