Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sverige Sverige Fosterland ~ Svensson Svensson PK TV-program; så dumt så det är kul och det är väl det som är meningen i svensk media (att vara seriös kan ju vara farligt och ett karriärrisktagande, hellre gör de reklamfilm, och ses som oseriösa)<


Tanka ~ Svensson Svensson

~*~

Det är efter att ha sett
hur ont "ärliga svenssons"

beter sig som så
många blir "kriminella"
mot all regelvärk

LPWJ 24/04/09




Bunden vers (Tanka) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 472 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-24 09:10



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Och jo jag vet det stavas regelverk
=)

Be well,
LPatrikWJ
2009-04-24
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP