Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta nya tag!




Det är

ju först

när jag

släpper taget

om det gamla

som

jag

kan ta

nya

tag




Fri vers av Ewa Flower
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-24 09:34



Bookmark and Share


  Lotti
kan bara nicka instämmande
2009-04-24

  Cosmic Johanna
Ja därför är det så skönt med vårstädning...:-)

kram
2009-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Flower
Ewa Flower