Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så här mitt i

 

Hoppet som inte vet.

Landningen som kanske inte ens finns.

Sikt. Sikten är du.

Raderna är mina. Bokstäverna sina.

 

Tacket till dig.

 

Hopp är faktiskt ett frö.

Plantera det i bördig mark.

Vattna det med kärlek.

Landa, skriv, titta mot skyn

 

Mina tänder är borstade.

 

 

 

 




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 388 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-24 16:52



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Här får jag syn på denna välskrivna text som jag precis läst för tredje gången - och jag kan bara konstatera - den växer för varje läsning. Strålande poetat du! Men själv skulle jag plocka bort punkterna efter de flesta meningarna;-)
2009-05-29

  ellali
Vattna det med kärlek...

vackert
var finner du alla orden
2009-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf