Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om att i en kurs i personlig utveckling ha fått ett gosedjur att ha vid sin sida.




Aron - en ny vän

Det hade bara gått en dag, när du i mina armar kom.

Du är mjuk och förstående, tröstar när känslor slår om.

Att ha dig vid min sida, konstant varenda dag,

har gjort dig till min vän, och ger mig stort behag.

Du är en mjukistiger, av tyg och nos av garn,

men under förra veckan, var du nära som ett barn.

Att efter så många år, få rätt att leka och kela igen,

känns både kul och konstigt men också skönt min vän.

Nu vet jag att du finns här, lätt att bara ila till,

närhelst jag dig behöver. Så tacka dig jag vill.




Fri vers av Susy Q
Läst 169 gånger
Publicerad 2009-04-24 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susy Q
Susy Q