Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske en önsketanke. Dock inte aktuell just nu..


På det viset vill jag somna

på det viset vill jag somna
då du kysser mig och ler
och vi får varann omfamna
än en gång när ingen ser
nu är dags att gå den vägen
där ej återvändo sker
nu är dags att samman somna
för att aldrig vakna mer




Fri vers av baruk
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-24 22:49



Bookmark and Share


  Carola Bouvin
smärtsam kärlek, känns tungt dramatisk men innerligt stark.
2009-04-26

  Gisela Nordell
fin känsla och
närvaro i dessa rader
somna in tillsammans
ljuvt...
2009-04-24
  > Nästa text
< Föregående

baruk