Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Satans rike & Guds fattige

~*~

den som har pengar är inte rik
i alla fall inte i tid då han
ej är fri.

den som ej är fattig har däremot
skaffat pengar med flit
har inget med gud att göra men med ett jävla slit.

LPWJ 24/04/09




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-24 23:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jo jag måste säga-fattig men rik!
2009-04-25

    Jnåt
den fattige har ofta mer tid, vilket också är pengar.
nu säger jag inget mer för tiga är guld.
2009-04-25
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP