Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till alla jordens systrar och kvinnor och världens goda samariter


Systrar

~¤~

Systrar förenas
Systrar tänker
Systrar längtar
Systrar gråter

Systrar sympatiserar
Systrar medkänner
Systrar trängtar
Systrar förlåter

Systrar helar
Systrar blänker
Systrar sängkammarsamtalar
om Systrars gåtor

Systrar kelar
Systrar revirmärker
Systrar är väl underbara
när Systrar gör så

Systrar ej velar
Systrar smörjer
Systrar stärker varandra
och dem Systrar föder

Systrar delar
Systrar sörjer
Systrar även män omfamnar
denna kärlek Systrars glöd är

Systrar allt gott
omsluter dock där
och allt ont
i världen förgör ock här

LPWJ 24/04/09




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 549 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-04-25 06:06



Bookmark and Share


  Vildand VIP
Läs gärna " himlen väntar syster ". Om jag får sätta tonen till känslan av att förlora någon är det storspovens läte. Att sedan bli buren av vinden är idag en tröst.
2009-04-26

    Jnåt
kärlek till systrar är alltid på sin plats. tänker på en speciell syrra som gör både min och andras värld ljusare. tack.
2009-04-25

  L Patrik W Johansson VIP
hah
fick du till det syster, och oj vilken uppslutning det blev, har personligen tackat var o en, måste ha träffat en blodåder med idésprutan den här gången...
;)

Be well,
LPatrikWJ
2009-04-25

  SeXara
Jo systrar är fina att ha :-D
2009-04-25

    ej medlem längre
Bravo! och tack!
2009-04-25

    ej medlem längre
Välskriven taktfullhet-märks att trummor är ett av dina instrument!
2009-04-25

  ramsesII
skönt tempo och välskrivit. Bravo.../
2009-04-25

  Deliria
"Systrar sängkammarsamtalar
om Systrars gåtor"
Jag känner mycket väl igen det här från mig och min syster :)
2009-04-25

  L Patrik W Johansson VIP
Jag med men den handlar om kvinnor i allmänhet
=)

Be well,
LPatrikWJ
2009-04-25

  Yrre VIP
Ibland önskar man att man haft en syster.
Härligt skrivet.
2009-04-25
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP