Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godmorgon




Nystigen, solkysst,
syns gryningen stilla.
Ringduvan, koltrast
i dungen hörs drilla.

Sänder en hälsning
till syd, nord, öst, väst.
Västkusten är alltid
bästkusten bäst.





ME/09







Fri vers av Madjori
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-25 06:46



Bookmark and Share


    johanni
Vänta bara tills du får komma å se sveriges framsida
2009-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori