Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
något omgjort...


Och livet det lever



Och livet det lever

1. Och livet det lever
vareviga dag
är hållen i starkaste händer
det lever det leker
det strömmar fram
bak sorger och djupa eländen

refr :
Det finns en som vill hindra
men en som har vunnit
och inget kan hejda honom
Han är vårat lejon
vi går i hans spår
i sanning i hopp och i kärlek

2. Och ljuset det lyser
dag efter dag
var morgon det återvänder
ibland är det skymt
bakom molntunga drag
men stark den som ljuset sänder

refr: det finns en…

3. Och jorden den snurrar
varv efter varv
men skaparen ömt den vårdar
livet dårpå alltefter sin art
det längtar till Edens gårdar

refr: det finns en…




Fri vers av rebecca d
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-25 19:48



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En av dina absolut bästa..fantastiskt vackert!!!
2009-05-05

  Bibbi VIP
"Lejonet av Juda stam har övervunnit" sa Gud till mig då jag blev frälst som tioåring. Den strofen blev jag påmind om här i detta sammanhang.
"Han är vårat lejon"
Så stort!
2009-05-04
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d