Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Praefectus praetorio i perfekt presens; sånt man kommer på i halvsömn och halvvila


Trippel Haiku ~ Prefekt i Presens (pip!)

~*~

pedanten gömmer
att han egentligen är
en riktig slarver

illusionisten
visar bara den värld som
han kontrollerar

perfektionisten
glömmer att det han gör ej
kan kallas perfekt


LPWJ 25/04/09




Bunden vers (Haiku) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 369 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-04-25 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP