Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din kärlek har smak av kvävande berusning.......




Gnistrande fingrar....

 

 

 

 

 

 

 

 

kärleken överraskade mig
splittrade mitt hjärta och väckte mina känslor..
mina ord förblödde på pappret
som nu vilar mellan
dina händer..







Fri vers av issac.a.m
Läst 303 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-08-15 01:18



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Kärlek av högsta känsla. Så härligt att läsa dessa rader som innehåller så mycket.
2010-08-16

  Anna*
Oj, en bestående bild som du skapade i mitt inre! Tack! Bokmärker
2010-08-15

  Suzy med punkterna
Frihetens berusning;=)
Vackert Issac
2010-08-15
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m