Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en vårdag som idag kan man inte göra annat...


Solkysst

Första kyssen
smekande, lekande
jag virvlar runt i en vinddans
av värme och sol
minns inte första kyssen i fjol
nu är nu, här är du
och här är jag
vild och vacker
i en orkester av fågelsång
dansar runt i en ljusgrön vårsalong
i en bädd utav blommor
som väntar på mera
du kysser överallt du kommer till
och jag vill aldrig mer stå still

vild och vacker!





Fri vers av SecretGardenofLotta
Läst 618 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-26 00:15



Bookmark and Share


  greajt
så vackert!
2010-02-14

  Knickedick
Lekfull och spontan, gillar den, men själv hade jag haft mer struktur
2009-06-14
  > Nästa text
< Föregående

SecretGardenofLotta
SecretGardenofLotta