Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

handen rör kinden när jag sover

tidigt på morgonen
är sängen fortfarande varm



när du åkt till jobbet ligger de som små
fåglar på mitt morgonbord
rader till mig ur



du och jag









Fri vers av vildvin
Läst 279 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-26 10:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
oj. så... så. !!
2009-04-29

  Annmargreta
"Om du var vaken" så jättevackert skrivet!
2009-04-26
  > Nästa text
< Föregående

vildvin
vildvin