Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bedövande

magsäckskontraktioner
hunger

känner jag

hunger
och törst

yrslig blir jag
utan mat

utan dryck
blir halsen
torrsprickefull

motvalls

söker jag fylla
själsliga behov




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-26 18:59



Bookmark and Share


  peter markurth
bra
2009-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP