Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten känner inte morgonen










Möter den genomskinliga gryningen

i otålig väntan.

med trötta ögon

vet att
ljuset kommer
att tränga igenom


Natten
har aldrig sett

morgonens genomskinliga
ljus


men jag tror den anar
att jag är på väg
dit solen glittrar

genom regnet

jag lyfter ansiktet
mot himlen

och ler



















Fri vers av Michaela Dutius
Läst 389 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-04-26 14:54



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Känner igen tankarna från mina år som nattvakt inom vården.
Applåd och bokmärke.
2009-05-03

  Junitvillingen
Underbar poesi. * me really like *;-)
2009-04-28

    eva m h
Så sant!!!
2009-04-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
Natten är klarad
morgonen väntar
Du är med och där
och ser och vi förstår
att Du har det gott
då Du går och ler
så vi bara önskar
att mer gott sker
2009-04-26

  rebecca d VIP
suckar: fint!
2009-04-26

  Maria T
Lång natts färd mot dag
och solens glitter
2009-04-26

  Mr Lindemann VIP
Jag känner här då jag läser detta
att skymningen måste vara på något sätt släkt med gryningen

i alla fall borde de mötas och utbyta erfarenheter
2009-04-26

  Ann-christin
Vackert och fint skrivet
min kära vän.
2009-04-26

  Maria Zena Viklund
vackra rader!
2009-04-26

  devilsangel
Så hoppfullt vackert och så fyllt med styrka
2009-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius