Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kärleksdikt för ovanlighetens skull..


Den vackraste poesi jag kan ge dig


Den vackraste poesi jag kan ge dig
formas inte i ord
inte med vare sig mun eller tunga
ej heller med penna eller tangentbord

den vackraste poesi jag kan ge dig
kommer endast från mina tysta mjuka läppar




Fri vers av Herr Ångest
Läst 436 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2009-04-26 15:46



Bookmark and Share


  Feminaz
Så fin, så underbart fin dikt!
2009-05-16

  Junitvillingen
Mmmmm, denna gillar jag skarpt! Rörande vackert skrivet:-)
2009-05-02

  JessicaB
Vad vackert skrivit!
2009-04-27

  genni VIP
Men oj, vad fint....
2009-04-26

    Anonym Ängel
riktigt vacker...

(:
2009-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest