Tillit" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillit


Stilla andas

~~*~~ 

mjukvarma händer

smeker mina mörka rum

andas stilla vid min själ

lägger sin kärleksfilt

över mina kalla tårar

~~*~~

 

 

Epione




Fri vers av Epione VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-04-26 18:02



Bookmark and Share


  blaite
Smeker mina mörka rum..oj va bra..Blaite
2009-04-27

  Mr Lindemann VIP
Bedårande vackert och lite förtjusande så


insr här att jag riskerar min manlighet genom att skriva sådär

men riktiga män harväl inte heller pollenallergi

Tänker på rambo där
2009-04-27

  Blåbäret
mjuk och fint framfört, lite försiktigt erbjuds tröst och kraft i tillitens spår...
2009-04-27

    ej medlem längre
Som en kärleksfull mor ... och ett frysande barn.
2009-04-27

  Ullagulla
har suttit här och läst den flera gånger nu och den blir finare allt mer jag läser....

mjuka rader som lägger sig tillrätta och tröstar på något vis....det finns något där ute som väntar...en trygg känsla av något större..
2009-04-26

  ~Leonardo~
söker tröst och tillit till den som kan ge den..så tolkar jag den.
Jag skulle vilja vara dom där händerna...
2009-04-26

    leelee
Skönt om man har en vän som har en sådan förmåga....Och det bästa är ju förstås om den vännen är man själv. Fint fångar du stillheten här.
2009-04-26

    Camillaforsell
Fint!
2009-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP