Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VAFAN SARU OM MIN MAMMA!?



VAFAN SARU OM MIN MAMMA!?

huvet sjunger till och
örat blir stumt
när biljardkön träffar

han känner en hård spark
mot bröstkorgen
när han ligger på golvet

yr
ser dörrvakten där borta
i ögonen
dörrvakten tittar snabbt bort

killen med biljardkön
drar upp sin vita t-shirt
och blottar
en silverfärgad pistol

OM DU NÅN GÅNG KOMMER TILL SÖDERTÄLJE...

han svimmar av

vaknar på sjukhuset
med en sprucken trumhinna

och en obehaglig känsla
av förnedring
skam
rädsla

men mestadels
en pirrande vrede

JAG SA JU FAN INGENTING OM HANS JÄVLA MAMMA!








Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 382 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-28 11:37



Bookmark and Share


  Prästen utan religion
(ursakta, skriver pa engelskt tangentbord)

Trakigt, sakert rasistiska motiv till misshandeln.

Bra diktat om vakten som vander bort blicken.

Tack!
2009-04-28

  peter markurth
den var kul,
2009-04-28

  Lotti
taskig humor har jag nog ,tyckte denna var kul .-)
2009-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP