Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Klinga Spetsad

Välkommen

 

in i kamelens tid

Hur skön är skuggan som
syns kort
bor i ett litet hus
och försvinner igen

Ingen kommer blåsa
ditt mörker iväg

När jag var en liten pojke

Innan jag letade

jag såg ett fotografi

 

 Hon var där

En förälskelses vingslag i bild

 

Resan till längtans sår

och älskad

Avvisad
i 24 år

 

Den ihåliga

kamelen


genom öknen

 




Fri vers av tripto nin
Läst 413 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-05-18 00:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tripto nin
tripto nin