Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kapitalismen



översvämningar

smälta pol-isar
våldsamma poliser
barnamördare
utfiskade hav
och handlingsförlamade politiker

giriga chefer
egoister
torka
klassklyftor
ozonhål
idiotiska rasister

svält i syd
fetma i väst

så mycket hat
och empatibrist

skövlade skogar
massmord
våldtäkter
HIV
och krig
i guds namn

höjda matpriser
sänkta löner
galna kor
fågelinfluensa
och en svinpandemi





inte så jävla konstigt
att man blir deprimerad
egentligen
eller!?

konstigare då

att inte alla blir det…










Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-04-29 07:04



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Vilken värld vi lever i - huuu! Och det värsta är att jag är rädd för att det bara kommer att bli ännu värre...Viktig text du delar med dig av, det är så jag ryser - varför går inte kapitalismen att utrotas?!
2009-04-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
Kapitalismen suger
ut människan och jorden
när den sen är död skall
vi då äta pengar som bröd...
2009-04-29

  peter markurth
kapitalismen, den ska avskaffas, med varje till buds stående medel...
2009-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP