Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår (Löv is in the Air)

~*~


Sädesledaren
Bidrottningen
bikupans
honungskaka
sädeskärven på sädesfälten
ståndaktig likt fågelskrämman stå
skyddande
de små


där ute står de två och två, och tycks säga till varann:

"Ben Hur
men hur - är du klädd"

"Spartacus
jag är även han
även du min gode Brutus"

Kärleken finns överallt
den övervinner allt
i löven som ej faller
nu är löven överallt

Och vädret har en air av löv
med Love is in the Air som temamusiken
de prasslande sjunger och tittar fram
som om de likt ett gammalt TV program

säger HEJ till publiken

i tider då både de som kallar sig kristna som inte är det egentligen och de som ägnar tid åt att bedyra de inte är det men är änglar och gentlemen är krucifixerade av ett nytt rus, ett vitamin krucifix

då behövs det
lugna
vanliga
värdefulla
livet
då balanseras det

med


Sädesledaren
Bidrottningen
bikupans
honungskaka
sädeskärven på sädesfälten
ståndaktig likt fågelskrämman stå
skyddande
de små

LPWJ 27/04/09




Fri vers (Fri form) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 654 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-04-27 14:05



Bookmark and Share


    Jnåt
fix i kruset! :-)
2009-04-27

  Måna N. Berger
Bifall!
2009-04-27

    ej medlem längre
Bra skrivet, applåder!
2009-04-27

  L Patrik W Johansson VIP
tack du

aj löv ju
=)

Be well,
LPatrikWJ
2009-04-27
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP