Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kritik

när tår
trampas


är det inte lika
roligt

längre




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-27 18:15



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Bätte det än att dom stampar en på fötterna

det har jag varit med om

inte kul alls

då önskade jag att jag hade sjumilastövlar och innan dess att jag kunde ge dem en känga
2009-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP