Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

paradigm

maten smakar vidbränt

vinet uselt

kaffet ett skämt

ändå har vi
betalat

vem är det
som styr spelet

ligger felet

månne

hos mig




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-27 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP