Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klarspråk



Om det

dunkelt sagda

är det

dunkelt tänkta

var är då

tanken

som följs

av stilla

tystnad




Fri vers av Mygg
Läst 200 gånger
Publicerad 2009-04-28 13:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mygg
Mygg