Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TILL MINA VÄNNER




HÄLSNING TILL ALLA MINA VÄNNER



HAR SAKNAT ER HÄR I KARELEN

NÄTTERNA BLIR LJUSARE OCH LJUSARE

SITTER OCH TITTAR PÅ TRANORNA OCH SPOVARNA

UTE PÅ ÅKRARNA, MÅSARNA KUNDE JAG VARA UTAN

DE HÖR FÖRSTÅS TILL HÄR UTE PÅ LANDET

HAR FÅTT TILL EN DATOR SOM JAG FÖRR VAR EMOT HÄR

NU SAKNAR JAG SKRIVANDET OCH LÄSANDET

GIVETVIS OCKSÅ ER MINA SKRIVARVÄNNER

SKICKAR EN VARM TANKE TILL ER ALLA




Fri vers av arja savela
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-27 21:56



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Och jag skickar en av de många tankar i saknad som jag haft efter Dig, min kära skrivarvän, en riktigt varm tanke!

Kram

Din vän Ted
2009-04-28
  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela