Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

osömn

mardrömsnatten
rider storm

vakensvetten
klibbar morgon

varför mardröm
varför svett

varför plågas
gamlingen




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-04-28 08:08



Bookmark and Share


  peter markurth
rent ut sagt jäkligt imponerande
2009-04-28

  Carola Bouvin
Nattens ro missunnas ingen.
2009-04-28

  Mygg
Faller för vemodet
och den ödmjuka frågan
som saknar svar.
Kram
2009-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP