Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OMHULDAD AV KÄRLEK




OMHULDAD AV KÄRLEK



Kärleken kan man ta på

den kryper under skinnet


Äkta kärlek ger och tar

ibland kan man kvävas av den

ge då din partner hjärterum av kärlek


Lät honom känna sig som en egen individ

inte som en del av dig


Älska varandra i nöd och lust

älska i mörkret och i ljuset


Lämna aldrig din älskade ensam

när han mår dåligt

Han kommer inte svika dig heller

när du honom som mest behöver


Ni finns till för varandra

gå hand i hand genom livet









Fri vers av arja savela
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-28 16:23



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Mycket sanna och tänkvärda ord om kärlek, i kärlek, skrivna från ett varmt hjärta
2009-04-28
  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela