Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Påven var på TV och jag bad för första gången på länge, nedan är vad jag tänkte


Tanka ~ Heliga Mirakel

~¤~

jag vet att du ej kunde
göra något för min far

han var sjuk länge
men rädda henne det är
det enda jag ber

LPWJ 28/04/09




Bunden vers (Tanka) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 453 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-04-28 17:12



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Bön & goda tankar/energier HJÄLPER!

Jag ber varje dag för min gamla skrivvän Calin
& många andra.
2009-04-28
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP